B-Pentue

B-pentueen vanhempina ovat Helmi ja Sisu.

Yhdistelmä koiranet.ssä.

Helmi on tommonen kaikkien kaveri ja rakastaa kaikkia ihan täysin ja samantien. Jokainen vieras ja vastaantulija täytyisi päästä halimaan ja tervehtimään. Arjessa Helmi on huomaamaton mukana kulkija, paitsi siellä missä on ruokaa on myös Helmi. Helmi on varsinainen kehäkettu. Se rakastaa esiintymistä ja saapuu kehään asenteella “Katsokaa minua! Tiedän olevani hieno!”. Helmi on huomaamaton ja helppo reissukaveri, ei turhista stressaile. Helppo ottaa mukaan paikkaan, kuin paikkaan.

Sisu on helppo reissu kaveri, se ei turhista stressaa vaan luottaa omistajaansa kuin peruskallioon. Sisu on myös sosiaalinen ja tykkää kaikista ihmisistä ja koirista. Olikin kiva huomata kun istuin pöydän ääreen niin Sisu hyppäsi tuolille viereen kerjäämään rapsutuksia ja jakamaan auliisti pusuja, vaikka ei oltu nähty kuin kerran aikaisemmin nopeasti näyttelykehän laidalla eli olin sille aivan vieras ihminen.

 

B-pennut syntyivät 21.11.2020 sektiolla. Uros oli 219g ja narttu oli 190g syntyessään. Leikkaus meni hyvin ja niin emä kuin pennutkin voivat hyvin. Helmi on kyllä oikea teho mamma hoiti pennut itse alusta asti todella mallikkaasti. Pennut kasvavat tasaiseen tahtiin uroksen ollessa koko ajan hieman isompi, mutta tytön tullessa hyvää vauhtia koko ajan perässä. Tyttö jää tähän Jyväskylään lähelle sijoitukseen ihanalle yhteistyö kodille, uroksen matkatessa Kuopioon. Odotan kyllä innolla mitä tästä kaksikosta kasvaakaan vuosien varrella! Toiveissa olisi päästä näkemään molemmat muutaman kerran näyttelyissä. Tyttö tuleekin kiertämään myös minun matkassa.

Saanen siis esitellä teille Eve’s Dreams Beauty “Ilmi” sekä Eve’s Dreams Beast “Goku”.