Brie

BASNAUZ BLACK BRIE

C.I.B. FI MVA BALT MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT JMVA EE JMVA LV JMVA LT JMVA JV-17 HeJW-17 HeW-17 PMJV-17 LTJV-18
KLEINSPITZ
KOIRANET
S. 5.10.2016
I. C.I.B. FI MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA BY MVA HeJW-15 HeW-15 HeW-16 CANDIDUS ELLI Z GIPOVA
E. FI MVA EE MVA BASNAUZ BROWN SANDRA
polvet 0/0
silmät terveet

IMG_20170326_120221

Brie toimii meidän perheen lapsenvahtina, mutta nauttii myös omasta rauhastaan. Monesti äänenvoimakkuuden ja vauhdin kasvaessa liian suureksi Brie vetäytyy omaan rauhaansa nukkumaan. Se kuitenkin myös rakastaa leikkiä lasten kanssa ja sohvalle käpertyy aina viereen piirrettyjä katsomaan. Häntää heiluttava kaikkien kaveri. Mielettömän helppo reissukaveri, koskaan ei ole tarvinnut tämän kanssa miettiä miten menee, vaikka huoneessa on ollu paljon vieraita koiria tai ollaan reissattu pitkiäkin matkoja.
Brie rakastaa leikittää pentuja ja toimiikin monesti pentujen leikkitätinä. Brie rakastaa omia halihetkiään illalla ennen nukkumaan menoa ja pitää siitä huolen ettei näitä unohdeta. Brie on äidin pieni halikaveri. Jos jostain koirasta voi sanoa, että se on se THE koira, niin tämä on sitä miulle!

dogies-4077.jpg

Harrastukset

Agility

Taso: alkeet

Briestä ei ihan löydy niitä kaipaamiani harrastuskoiran ominaisuuksia, tähän lajiin. Joten tämä karvapallo saa keskittyä näyttämään nätiltä ja valloittamaan maailmaa sen harrastuksen puolesta.

Näyttelyt

C.I.B.
FI MVA
BALT MVA
EE MVA
LV MVA
LT MVA
BALT JMVA
EE JMVA
LV JMVA
LT JMVA
JV-17
HeJW-17
HeW-17
PMJV-17
LTJV-18

Brien kanssa kierretään ympäri Suomea välillä vieraillen myös muualla maailmassa. Toivotaan että tuosta pienestä juniorista on vielä joskus johonkin… Ja olihan siitä… 😉