Freyja

NOSTOKORVA E-PRINSESSA

GROSSPITZ
KOIRANET
S. 14.9.2020
I. NOSTOKORVA BELOTON
E. K’S LADY NOSTOKORVA VOM ALPENSPITZ

Miun mies on ihastunut grosseihin jo meijän seurustelun alkuaikoina. Lupasin 4vuotta sitten sen ison koiran, mutta elämäntilanne vaihtui yllättäen lapsiperhearkeen. Lahjojen ostaminen on aina ollu miulle niin hirveen vaikeeta, mutta tänä vuonna väitän onnistuneeni sillä tässä on mieheni isänpäivä ja joululahja 😊 vihdoinkin oli aika lunastaa se lupaus! 🖤 Saanen siis esitellä Nostokorva E-Prinsessa eli tuttavallisemmin Freyja 🖤

Freyja on meidän yhteinen koira, mie toivon saavani siitä agility-kaverin ja eiköhän myö muutamat näyttelytkin kierretä… Mies taas haaveilee aloittavansa tokon ja jossain määrin myös hakua, mutta ennen kaikkea Freyja on mieheni hali- ja lenkkeilykaveri. Freyja onkin aivan isin pikku prinsessa. Isiä totellaan kyselemättä ja isin mukaan olisi aina pakko päästä. Äitille voi taas näyttää vähän pitkää nenää ja korvat on ajoittain vain koristeena.

Freyja on meidän perheen pieni villikko, energiaa löytyy vaikka muille jakaa ja haastaakin koko ajan leikkimään niin muita koiria kuin meidän lapsiakin. Vieraita kohtaan toistaiseksi vielä neiti on vähän ujo piimä, mutta eiköhän se tästä pikku hiljaa rohkaistu.

HARRASTUKSET
toiveissa

AGILITY
NÄYTTELYT
TOKO & RALLY-TOKO
HAKU