Ohjeita pentua harkitsevalle

Oletko ihastunut kleinspitzeihin? Mahtavaa, ihanampaa rotua ei olekaan! Hait sitten halikaveria sohvan nurkkaan, uteliasta touhottajaa lenkkipoluille, tai harrastuskaveria näyttelykehiin tai vaikkapa agilityyn, niin kleini on mitä mahtavin karvakasa tuohon kaikkeen!

Jos haluat lisätietoa kleinspitzeistä rotuna tai olet jo edennyt siihen pisteeseen, että pennun otto kiinnostaa, niin ota ihmeessä rohkeasti yhteyttä sähköpostilla tai soittaen. Varmimmin tavoittaa sähköpostitse, koska arki opiskeluiden ja kahden pienen lapsen kanssa on hieman vauhdikasta 😀 Jos kleini-innostuksesi on vasta ihan alkutaipaleella, niin suosittelen tutustumaan kleinspitzin rotumääritelmään Pienpystykorvat ry:n sivuilla oheisen linkin kautta: http://pienpystykorvat.toydogs.fi/pdf/5saksanpystykorvat.pdf

Kuulen mielelläni millaiseen kotiin pentu olisi mahdollisesti tulossa, etsittekö koti-, näyttely-, vai harrastuskoiraa, urosta vai narttua jne. Kerro myös itsestäsi/perheestäsi ja aiemmasta koirakokemuksestasi.

Pennut luovutamme aina rekisteröityinä, tunnistusmerkittyinä, eläinlääkärin tarkastamina ja asianmukaisesti madotettuina noin 7-8 viikon iässä. Mahdollista sijoituskotia etsitään Etelä-Karjalan seudulta.

Mukaan kaikki pennut saavat penturepun, joka sisältää myös ruokapussin samaa tuttua ruokaa jota pennut kasvattajan luona ollessaan ovat syöneet sekä kirjalliset hoito-ohjeet.