Nella

SALUMINS POCAHONTAS

KULTAINENNOUTAJA
KOIRANET
S. 14.3.2009
♥17.4.2021
I. GIDDYGOLD GOLDEN TREASURE
E. SALUMIN’S BRIGHT-EYED
Kyynerät 0/0
Lonkat B/B
Silmät terveet

Kultaisennoutajani Nellan kanssa tutustuimme agilityn pariin, kisaten aina 2-luokkaan asti. Muuttaessani pois kotonta vuonna 2013 oli Nellankin aika eläköityä aktiivisesta agilityn harrastamisesta ja jäädä viihdyttämään äitiäni kotiin ja lenkkipoluille.

Nellan kanssa kävimme kuitenkin vielä 2016 juoksemassa viimeiset agility-kisat ilman sen suurempia treenejä. Nella teki puhtaan nolla radan, näin ollen sai viimeisen LUVA.n ja SERT.n jolla nousi 2-luokkaan. Nyt on Nella ansainnut omat eläkepäivänsä aivan täysin!

Nella asuu äitini luona Lappeenrannassa, viettäen ansaittuja eläkepäiviään palloa noutaen ja lenkkeillen.

Harrastukset

Nellan kanssa on tullut testattua aika pitkälti lajia kuin lajia. Eniten pyörimme kuitenkin agilityn parissa. Ollaan myös opittu myös nauttimaan yhteisestä tekemisestä. Jos oli huono päivä ja menin treenaamaan Nella teki kaikkensa että sai minut nauramaan. Nellan paras palkka olikin miun nauru ja hymy!

Agility

Tässä ei voi tuloksilla juhlia kovin paljoa. Yleensä ongelmaksemme koitui putkien väärät päät tai jotain vastaavaa. Loppuajasta kuitenkin löydettiin yhteinen sävel ja molemmat nautti täysin rinnoin viimeisistä kisoista Jyväskylässä 5.3.2016. Ja sillon tuloksiakin tuli!! SERT ja siirto 2-luokkaan! Tää koira jos mikä on antanut anteeksi omat möhläilyt ja ajoitusvirheet, yhdessä on opittu ja koettu paljon.

Taso: 2-luokka

Rallytoko

Taso: alkeet

DOBO