C-Pentue

C-pennut ovat syntyneet 14.2.2021, 2urosta ja 1narttu. Nartulle etsitään sijoituskotia Keski-Suomen alueelta, mutta mikäli haluaisit tarjota sijoituskodin myös kauempaa ota rohkeasti yhteyttä niin jutellaan enemmän. Toiselle urokselle etsitään myös näyttelymyönteistä kotia, ei tarvitse olla aktiivinen näyttelyharrastaja.


Saanen siis esitellä urokset Eve’s Dreams Cinnamon Bun ja Eve’s Dreams Cookie Dough
sekä nartun Eve’s Dreams Cutie Pie

Brie on hoitanut pentuja itse hienosti alusta asti, minun ei ole tarvinnut juuri muuhun puuttua kuin siivoamiseen ja kynsien leikkuuseen. Vaikka onhan pentulaatikon reunalla tullut notkuttua tunti jos toinenkin ihan vain ihastelemassa näitä pikkuisia nallekarhuja. Onkin ollut hieno huomata kuinka nyt jo jokainen pennuista hakee huomiota ja kontaktia kun menen aitauksen reunalle.

Pennut täyttävät sunnuntaina 5viikkoa, ja ensi viikolla on sirutusten ja DNA-näytteiden aika. Tämän jälkeen jäädään odottamaan, sekä jännittämään tuloksia. Pennut ovat saaneet ensimmäiset matolääkityksensä pari viikkoa sitten ja nyt viikonloppuna on toisen annoksen aika. Pennut kasvavat ja touhuavat päivä päivältä enemmän, onkin ollut jo ihana huomata miten niistä löytyy jo selkeitä luonne-eroja. Jokainen pennuista on myös ruvennut selkeästi yhdistämään käskyn “tule, syömään!” ruoka-aikaan, ja jokainen kipittää hurjaa vauhtia luokse odottamaan ruokaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *