Cecen kuulumisia

Cece haluaa laittaa kaikille terkkuja! Ja kertoa vähän omia kuulumisiaan… Jotku varmasti muistaa Cecen lokakuisen tiputuksen ja mahaoireilut… No saatiin maha kuntoon ja palailtiin agilityn pariin. Nyt kuitenkin kevään aikana rupes kipeytymään ranka ja koirasta tuli etukirjaimensa mallinen, eli se kulki ihan “C”nä. Jäätiin tauolle ja ei niin mieluisa ystävämme nimeltä närästys kotiutui taas iltojemme seuraksi. Energiaa ja vauhtia ja vaarallisia tilanteita riitti kaikesta huolimatta… Syötiin jo kipulääke kuurikin tuohon kipeytyneeseen rankaan ja siitähän vasta närästys paheni.

Varasin Cecelle jäsenkorjaus/hieronta ajan tälle päivälle. Sieltähän löyty jumiutunut lantio ja kireet reidet. Rintarangan ollessa yks suoratanko, joka ei liikkunut mihinkään. Ja koko koira oli ihan kiero oikealle päin… 1.5h myöhemmin lukot ja jumit oltiin availtu, sekä yhdet oksennukset siivottu (ihan normaalia kun rinta oli niin jumissa), useat röyhtäykset kuultuna lähdettiin kotia lepäilemään ja juomaan. HETI ovesta poistuessa huomasin että tää koirahan on SUORA. Monelle varmasti itsestään selvä, mutta ei meillä tämän elukan kanssa  eikä jalatkaan vispaa ja vatkaa enää joka suuntaan  havahduin tuossa pari tuntia sitten siihen että hei meillähän on hiljasta… korvan juuresta ei kuulu röyhtäilyä eikä nieleskelyä. Siis meillä ei närästä!!

Nyt sormet ja varpaat ristissä että tuo oikeesti auttoi, nyt ainakin näyttää ERITTÄIN hyvältä!!  ehkä tuosta vielä koira saadaan…  vielä viikko lepoa ja sitten ruvetaan taas pikkuhiljaa treenailemaan ja kasvattamaan lihaskuntoa. Muistakaa panostaa niin itsenne kuin myös koirien lihashuoltoon! Nyt voin kertoa kokemuksella että meillä se ainakin kannatti!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *