Saimaa Easter dog show 2018

Pääsiäinen vietettiin kotipaikkakunnallani, mökkeillen ja näyttelyissä. Sunnuntai-illasta oli aivan ihana sää ulkoilla ja touhuta koirien kanssa. Kävimme koirien kanssa jäällä juoksemassa. Koirat nauttivat kyllä täysin kun saivat juosta vapaana ja painia keskenään. Ainoastaan Brie pääsi tällä kertaa näyttelyihin mukaan, muiden nauttiessa vaan mökkeilystä.

Sunnuntaina KR 1.4 tuomarina oli Anca Giura. Hän on jo kerran aikasemmin arvostellut Brien Saarijärvellä, ja tykästyi silloin vielä keskeneräiseen junnuun täysin ja toivoi näkevänsä sen myöhemmin uudestaankin. Niinpä heti kun sain tietää hänen tuomaroivan kleinejä päätin ilmoittaa Brien kehään. Epäonneksemme neiti päätti kuitenkin alkuviikosta vaihtaa itselleensä kevät turkin. Tästä huolimatta Brielle NUO ERI1 SA. Aivan ihanalla arvostelulla ja Giuran lämpimät sanat lämmittävät pitkään mieltä! <3 Varmasti menemme vielä uudestaankin hänen kehäänsä, ja toivottavasti silloin täydessä turkissa!

(Kuva maanantailta)

Maanantaina KV 2.4 tuomarina oli Miodrag Vretenicic. Brielle NUO ERI1 SA PN3 VARA-CACIB

 


Briellä on hauskaa aina kehässä

Nyt myö taukoillaan hetki ja panostetaan ulkoiluun, sekä kehon huoltoon. Toukokuun alussa sitten seuraavan kerran näyttelyihin, silloin mukaan lähtee sekä Brie että Helmi.

Helmi

Axel

Brie

Brie ja Helmi

Brie

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *